Mitt hjärta


Dagen (:

Dagen har varit i det stora hela bra.. Var ju tvungen att gå till skolan idag för vi skulle jobba musik och bilden skulle in. Men det var ganska okej trotts feber och huvudverken som kom på slutet av dagen . Sen kom mamma och hämta mig och Felicia (: Vi dumpa Felicia i stallet och jag åkte hem. Men gick sen och gjorde höpåsar och hjälpte Felicia att ge lösdriften sin mat. D-Å-L-I-G-T väder :( Får kanske gå upp med mamma snart och sätta på våra sötisar rengtäcken så dom håller sig varma.

Imorgon är det ju fredag ju :D tre tummar upp för det! Ska först hem direkt efterskola och städa mitt rum för på lördag så kommer Jonatan och Maran och ska ta mitt rum :/ Iaf får vi se vad som händer i morgon kväll. Kanske någon vill sova hoss mig? :D kan inte sova borta då jag måste se efter lillungen för mamma och pappa ska såklart bort :P Men ja.

kraaam

Hiss och diss


1. Det är ju inte långt kvar till sommarlovet nu ju (: Skit skönt att inte behöva gå upp halv sju varje morgon. Kommer ju snart också flytta till Svallby med Soraya så hela sommaren kommer spenderas där.

2. Min vackra flicka Soraya, hon gör verkligen mitt liv värt att leva. Bara att se henne stå i hagen får mig att le.

3. Små ord som gör en glad. När någon bara tar en sekund för att säga ett litet ord som kan det göra mig mycket gladare. Eller bara ringer och frågar hur man mår.


1. Folk som aldrig kan vara glada för någon annans skull. Blir så sur när man inte får vara glad över något utan att någon annan ska förstöra allt. En blick säger mer en tusen ord och kan göra mer en vad man tror.

2. Att vara sjuk har jag verkligen inte tid med just nu. Mår inge bra men vill bara putta undan det, måste gå till skolan i morgon ändå fast jag mår som jag gör. Vi ska ha musiken inne på fredag så har inge vall. Blä för att vara sjuk.

3. Det har precis snöat här :( Det är inte kul, trodde det var vår och då ska det inte snöa ju?

Hemma idag med :(

Blää. Sjuk idag med, har iaf väldigt ont i huvudet och ont i magen så jag har iaf blivit bättre (: Tråkigt att man inte får rida sin polle , men hon överlever nog. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om just nu så det här blev ett meninglöst inlägg. Jag har legat och kollat tv hella morgonen och ätit jordgubbskräm.

Det är lite synd om mig för igår när jag skulle dra ur kontakten till en lampa fick jag en skit stor stöt :( dum lampa. Okej nu blev det här ett deprimerat inlägg, men i bland måste man vell få klaga.


Gick ut en liten stund



Nu är Ninni, Adam, Cissi och Jesper här. Jag gick ut en liten stund och fick gosa med min polle. Det är ganska roligt att för några månader sen så sprang hon i väg från mig i hagen, nu gnäggar hon och går efter mig som en liten hund. Lät Ninni prova puss och hov med Soraya för att se att hon inte bara ville med mig. Det gick bra och Soraya pussades snällt (: Snart ska dom andra ut och grilla korv men jag stannar inne då jag blev lite yr av gå ut.


Tyck till (:

Jag vill veta vad ni vill att jag skriver om här i bloggen. Om vad jag har gjort under dagen? Mina tankar om visa saker (kom gärna med förslag)? Mer bilder? Ja allt, så skriv en kommentar. Även om jag just nu inte typ har några som läser men jag började blogga i går såå :P

Pluggat :D

Jag har varit duktig och pluggat nu .. Eller ja pluggat och pluggat jag har iaf gjort klart min reklam bild. Den är skit ful men om man suger på att klippa i hopp saker så kan det se ut såhär. Någon borde lära mig hur man gör. Tur att jag bara ska ha g (:



Så här blev den haha ni får skratta (:

Dagens jag vill ha


Sjuk :/

Sjuk

Var ett tag sen sist men blää jag mår super dåligt. Börjde känna av det i söndags när vi städade hos Gustaf. Iaf så inatt så har jag inte sovit mycket alls. Alla muskler är spända, är välfigt varm, ont i huvudet och i magen men det är kul (: Nej men jag har tråkigt så kommer nog upp några inlägg idag. Pollen får vila idag. Får se hur jag mår  i morgon.

Jag har namnsdag idag också hihi (:


Mobilen :(

Min mobil mår inge bra. Red Soraya i paddocken. Först med halsring sen utan.. Gick väldigt bra men sen fick Soraya damp och ville ut ur paddocken så ja hon ''kröp'' ut med mig på ryggen. Som tur var så gav plankan vid och jag ramlade inte av. Men mitt ben blev rejält klämt. Och min mobil :(( Den fukar med skärmen är på några ställen svart och den är pucklig såå :/ Jaja den får fortsätta leva ett tag till :)


Lektion för Katrin Berlin

Lektion 18/4



Red ju lektion för Katrin Berlin i går. Gick väldigt bra i galoppen, jätte bra fattningar tills hon blev trött. Men hon var som vanligt envis. Men annars skötte hon sig fint tycker jag. Felicia och Emelie red med på Divan och Herkules.


Soraya



Foto: Emelie Källman

Här är en bild på min fina tjej , bilden är tagen för en massa månader sen så nu finns det mycket mer muskler på henne. Bilden togs när jag hade haft henne i någon månad (:


Första inlägget

Välkommen (:

Nu tänker jag försöka komma igång med att blogga igen (: Jag har försökt 3995 gånger men har inte orkat.. Men nu när Emelie Källman har fixat en så fin bloggdesing så man har en finare blogg så kanske det blir roligare? Ska iaf försöka med två inlägg per dag. 

Jag heter Amelie och är född 95. Har en egen ponny som heter Soraya som är född 96, Andalusier/whels.  Den här bloggen kommer handla om mitt liv som dom flesta bloggarna. Största intreset är hästarna såklart. Jag bor på en gård med min mamma, pappa och lillebror, har också 4 systrar till som inte bor hemma. Mamma rider också och har sin häst Coeur De Lion (Leo).

Kram


Välkommen till min nya blogg!